Referenser

Jag vill verkligen tacka för den automatskrift jag fick mig skickad till. Än så länge så stämmer allt det som stod men eftersom det också stod litet om framtiden så ser jag framemot den med nyfikenhet därför det ligger i linje med det jag önskar skulle ske.Mycket intressant information.
Rose-Marie

Gunilla är en mycket seriös och kunnig healer som är väldigt bra på att känna in vilka områden som behöver balanseras. Det speciella med Reconnective healing är att det känns väldigt tydligt var någonstans på kroppen Gunilla arbetar, trots att hon håller händerna en bit ovanför kroppen. När hon för en tid sedan healade mig på distans kändes det som om jag lyfte och svävade en bit ovanför sängen jag låg på. Vid det tillfället var jag fullständigt dränerad på energi och genom hennes healing fick jag den energipåfyllning som jag behövde och jag kände mig mycket piggare. Jag kan varmt rekommendera Gunilla för alla som vill prova på Reconnective healing.
Susanne Madsen

Reconnective Healing av Gunilla var en otrolig upplevelse. Jag kände en enorm avslappning, både fysisk och mental. Jag har tidigare provat flera olika healingbehandlingar, och har gått Reiki 1 och 2, men denna healing var helt unik och fantastisk. Jag kan varmt rekommendera ett besök hos Gunilla.
Annelie, Östersund

Min fot hade i drygt 2 veckor varit svullen och ond, så jag fick sitta hela dagarna med foten vilande mot en fotpall eftersom det inte gick att stödja på den. Då kom Gunilla och hälsade på, hon är inte van att se mig sitta och undrade förstås vad det är med mig. Medan vi pratar om foten börjar hon heala den, jag känner hur det rör sig i foten, det blir som varma vågor i den. Dagen efter kan jag stödja på foten igen, svullnaden har gått ner och det onda försvunnit och det har fortfarande inte kommit tillbaka!
Solveig, Frösön