Om mig

Om mig

Jag heter Gunilla Vedenholt och bor strax söder om Östersund. 2023 har hittills varit ett spännande personligt år för mig. Jag har sagt upp mig från jobbet och gått från särbo till sambo, jag har blivit mormor, min dotter har gift sig och nu ska jag börja en distansutbildning. Att följa flödet och mitt hjärta gör att jag har ett liv i förändring och utveckling.

Genom min något otrygga barndom tränade jag – omedvetet – upp min intuition, vilket även är en viktig grundpelare som medium. Min intuition har hjälpt mig många gånger, men kanske jag inte riktigt förstått att det också varit hjälp från andevärlden.

I början av 2000-talet fick jag ett ”andligt” uppvaknande och jag leddes in i en ny epok i mitt liv. Allt ramlade framför fötterna på mig och jag förstod att jag har ett viktigt åtagande att göra i det här livet, ett kall som jag nu brinner för.

I dag har jag ett liv i synkronisitet och har tillit till att allt som sker är av en mening. Tacksamhet, ödmjukhet och kärlek är det som är viktigt för mig.

Min livsfilosofi är att leva med bägge fötterna på jorden, njuta av livet och fånga förändringens vindar då de kommer. Och att ha ett arbete som är meningsfullt för mig och omges med människor som är kärleksfulla.

Jag har länge varit intresserad av det okända som omger oss och har gått flera utbildningar i olika energiarbeten (diplomerade). Genom att 1998 göra en stor förändring i mitt liv öppnades en ny värld för mig. Jag vaknade så att säga upp.

Vi bär alla på blockeringar inom oss och ser inte alla gånger orsak och verkan. Healing och vägledning i kombination blir kraftfull och givande och går inte att förutspå, därför blir varje möte mellan dig och mig unik.