Augusti

Publicerat av Gunilla den

Nu närmar sig hösten och jag kommer att kunna ta emot kunder även på dagtid. Jag kommer att tillbringa den mesta av tiden i Östersund, men även i Stockholm och Skåne hos mina barn. Då är det en stor fördel med att även kunna jobba på distans.

Jag ”pratatade” med en katt i sommar som blev åksjuk då hon åkte bil. Katten berättade bl a för mig att hon ville ha en större bur att sitta i för att kunna se omgivningen. Det visade sig att hon endast satt i en liten transportbur med utsikt över baksidan på framsätet. Ägaren köpte en ny bur och ställde på golvet hemma och katten gick genast dit och snusade och ville sedan ligga där. Och bilåkningen, ja den går numer bra i den nya buren och katten är inte åksjuk!

Att ”prata” med djur fungerar lika bra som att koppla upp sig mot människor. Jag älskar djur. De ger så mycket lugn och kärlek till mig och kräver inte mycket tillbaka. Så har du ett husdjur med problem går det bra att boka en tid för husdjuret.