Husbilen

Publicerat av Gunilla den

Nu är skolan slut och jag har landat i Skåne hos min dotter och hennes familj. Det har varit en fantastisk tid i Gamleby. Med personlig utveckling, kreativ utveckling, andlig utveckling och mycket glädje. Jag rekommenderar verkligen att gå på folkhögskola!

Jag kommer att tillbringa stor del av sommaren och hösten i husbilen. Det är fina energier i husbilen som gör att jag gärna jobbar därifrån, både med kunder på plats och på distans. Jag får ett inre lugn, slappnar av på ett sätt som gör att jag kan fokusera bättre. Mitt första barnbarn Nils, 6 veckor, trivs också i husbilen och vill gärna åka fler gånger!

Korten har hjälpt mig mycket då jag varit i en del tankefnurror. Jag har den fantastiska tarotleken ”Zen Tarot”, där finns den hjälp jag behöver på traven så jag behöver inte känna in korten. Perfekt att använda på sig själv. Jag använder den också bara till vardags för att se vad det är jag ska tänka på just i dag. Kortet i dag är ”Följa flödet”, ”En indikation på att jag kan flyta med nu och lita till att livet ger dig stöd i din avslappning och för dig precis dit jag ska. Låta denna tillitsfulla och avslappnade känsla växa sig större och större, allt sker precis som det ska.” Så det tänker jag ha med mig idag när det dyker upp val eller frågor.

Glad midsommar!