Underbara maj

Publicerat av Gunilla den

Vaknar till en enerverande fågel som sjunger entonigt. Klockan är bara 5, men vad gör det, det är ljust ute, naturen vaknar och jag känner mig glad! Jag börjar med att dansa lite till musiken från radion, tar en kopp kaffe och låter tankarna fara. Vad har denna dag i mitt liv att erbjuda?

Dags att stanna upp igen och vara i nuet, det är så lätt att glömma det. Speciellt nu när det bara är 5 veckor kvar på terminen. Det är mycket att hålla i huvudet, nya saker som dyker upp och dessutom ska jag bli mormor i dagarna. Tacksam att jag har healingen att ta till, skogen att promenera i och musik att lyssna till. Ja, jag har så mycket att vara tacksam för.

Synkronicitet. Har du märkt att ditt liv är mer och mer i synkronicitet? Känner du att allt liksom faller på plats, på rätt tid och på rätt ställe. Eller är allt i kaos, stress och rädsla? Vill du stanna upp men har inte tid, ork eller tålamod. Då kan healing hjälpa dig eller ännu bättre healingterapi. Den hjälper dig att finna balansen och hitta orsaken till problemet. Du är hjärtligt välkommen att boka en tid hos mig, så kan vi tillsammans hitta den rätta tråden att dra i. För orsak och verkan är inte alltid vad vi tror.