November

Publicerat av Gunilla den

Regnet faller, vävstolen dunkar, luciasånger tränas och jag är där, tillsammans med andra elever på folkhögskolan. Här finner jag glädjen i det mesta. Det är en ynnest att få gå på folkhögskola då man är 58 år, bryta mönster och hitta tillbaka till kreativiteten.

Nu när ”smekmånaden” är över och jag har kommit in i rutinerna och funnit mig tillrätta vill jag komma igång med mitt mediala arbete mer. Så jag satte mig ner och bad om det och som vanligt så får jag de kunder jag ber om. Jag är så tacksam att universum levererar så snabbt och att jag får möjlighet att hjälpa fler.

Jag tar fortfarande endast emot kunder på distans, men i mellandagarna är jag i Jämtland och har då möjlighet att även kunna träffa er. Det ser jag fram emot!

Nu när vi är i den mörkaste tiden på året sänder jag er extra mycket ljus och kärlek som får er att lysa upp inifrån, kliva in i ert varande och vila i stunden.