Flytt

Publicerat av Gunilla den

Jag flyttar från fina Alsen till midsommar och bor sedan på en tillfällig adress under juli och augusti. Jag kommer fortsätta att ta emot kunder på distans och ev. kan jag hyra in mig i en lokal i västjämtland. Jag har blockerat alla tider fram till 30 juni så bokningar görs via mail eller telefon.

Det känns rätt i tiden att flytta nu, jag följer flödet som vanligt och lyssnar till mitt inre. Livet är fyllt av vägkorsningar, kurvor och raksträckor, i bland väljer man fel väg och då måste man stanna i nästa vägkorsning och verkligen känna efter så man väljer rätt. När hjärtat och hjärnan samarbetar blir det lätt och rätt. I bland måste man be någon om rådgivning, balansering och läkning. Då finns jag där för dig och hjälper dig med trasslet som fastnat i tankarna.

Hösten för mig kommer att bli en avstickare på livets väg, jag återkommer om det längre fram.

Jag önskar er alla en fantastisk sommar och tveka inte om du behöver min hjälp!