Kontakt med andra sidan

Publicerat av Gunilla den

Många med mig är intresserad av att få kontakt från ”andra sidan”. Dvs de som levt här på jorden och som nu inte lever längre. Vi kan förnimma dem i bland, t o m höra ljud i från dem och vi kan få kontakt med dem genom ett medium. Vi kan inte bestämma vilken från andra sidan som kommer på en seans eller på en privatsittning. Det kan vara vem som helst som vi mött tidigare eller det kan vara någon som vill lämna ett budskap till en annan familjemedlem.

Jag själv har varit till olika medium och fått kontakt med mina anhöriga. Det har varit otroligt tröstande att få deras förlåtelse, kärlek och budskap. Den bästa sittningen jag varit på är när min syster kom igenom och bad om förlåtelse för att hon varit så tjurig. Jag grät i stora tårar och det var så befriande att höra hennes budskap till mig. Min f d svärfar kom samma dag och han bad också om förlåtelse om hur han varit och varför. Då fick jag gråta igen. Det var så befriande att få dessa ord till mig så jag kände hur spänningarna i kroppen släpptes. Spänningar som varit där i så många år.

Min pappa har kommit många gånger, det är också så befriande att veta att han är här för att hjälpa mig då jag behöver en push framåt. Ja, det är många som jag haft kontakt med som hjälpt mig vidare genom sina budskap.

Är du intresserad av att möta någon från andra sidan tillsammans med andra eller ensam, hör av dig. Privatsittning bokar du här på hemsidan. Seans kan du boka via telefon då du fått ihop en liten grupp människor som också är intresserade.