Kurs i andlig utveckling

Publicerat av Gunilla den

Äntligen är det dags för kurs!

Torsdag den 17 februari klockan 18.30 kör vi igång! Varannan torsdag träffas vi fram till den 31 mars. Det går att kliva på kursen när du vill.

Tillsammans skapar vi kvällar av total närvaro, vi höjer vårt medvetande och fördjupar oss i det omedvetna. Genom olika övningar tränas din intuition upp och du lär dig hur du ska lita till din känsla. Vi mediterar för att finna lugnet och svaren inom oss. Jag delar fritt med mig av mina kunskaper.

Vi bjuder in guider, änglar, glädjen och ljuset till våra träffar. Välkommen att anmäla dig på mail, gunilla@wedenholt.com senast 16 februari. Skriv gärna vart du bor så kan jag ordna så du kan samåka med någon annan deltagare.

Varmt välkommen!


1 kommentar

3imputation · 17 februari, 2022 kl. 16:19

2charges

Kommentarer är stängda.