Snöfritt

Publicerat av Gunilla den

Nu har halva november gått och det är fortfarande barmark, gråkallt , dimmigt och ruggigt. Då trivs jag som bäst i skogen! Det är något speciellt när dimman ligger där och lurar, vattendropparna har frusit till is och allt är stilla. Det är då jag får kontakt med mitt inre, inspirationen kommer, frågor får svar och jag känner mer tacksamhet till livet.

Så kommer solen, då vill jag vara vid vattnet, där allt speglar sig och jag känner mig påfylld igen. Efteråt känner jag en längtan efter att komma hem och få heala, vägleda, massera och meditera; ja göra det där jag brinner för. I dessa coronatider rekommenderar jag återigen att distans fungerar utmärkt, men det går lika bra att komma till mig. Vi håller avståndet, tvättar händerna och vid massage kan jag använda munskydd.


1 kommentar

1vibrating · 17 februari, 2022 kl. 15:35

1labyrinth

Kommentarer är stängda.