Spiritualistiskt medium

Publicerat av Gunilla den

Den 4 april 2020 blev en milstolpe i mitt liv. Då var min 2-åriga utbildning hos Mithera Development – mithera.se – klar och jag blev diplomerad som spiritualistiskt medium! Återigen tack till alla mina träningsklienter!

Jag önskar er alla en Glad Påsk och att ni får vara friska. Låt solen skina inom oss och utanför oss så att vi kan sprida den ut till jorden och allt som existerar här. Att stanna upp i vardagen och andas djupt och sakta gör att vi landar i oss själva och blir medvetna om vad vi faktiskt gör och vad vi tänker. Andas in och känn fötterna mot moder jord, andas ut sakta och känn spänningarna släppa. Ju långsammare utandning ju mer läker cellerna i din kropp. Gör detta ett par gånger per dag, det går ju så fort, men ger så mycket!


1 kommentar

2classics · 17 februari, 2022 kl. 15:56

1prelude

Kommentarer är stängda.