Distans

Publicerat av Gunilla den

Jag vill börja med att tacka alla som ställer upp som träningsklienter i min mediumutbildning. Utan er kan jag inte fullfölja utbildningen. Jag har mestadels tränat på telefonsittningar, dvs jag har ringt upp klienten och förmedlat budskap från andekontakter från andra sidan. Jag har inte vetat något om klienten och har inte haft någon aning om hur hen ser ut. Det har varit en utmaning som visat sig gå riktigt bra.

Healing, vägledning och privatsittning går fantastiskt bra att göra via distans, jag rekommenderar det starkt.

Jag har valt en bild från min vän Susanne Andersson, Höganäs, som är en fantastisk fotograf. Fjädrar betyder mycket för mig. Då jag ser en fjäder framför mina fötter vet jag att jag är vägledd.


1 kommentar

2requirement · 17 februari, 2022 kl. 15:53

1illness

Kommentarer är stängda.